COVID-19 test
Duidelijkheid binnen 30 minuten.

Heeft u het vermoeden dat u het coronavirus heeft (gehad)? Wij kunnen u helpen om dit vermoeden om te zetten tot zekerheid. Met verscheidene testen kunnen wij aantonen of u het Coronavirus op dit moment bij u draagt of dat u het virus in het verleden heeft gehad. Iedere test heeft zijn eigen kenmerken, hierover leest u op deze pagina meer.

Indien u in contact bent geweest met een corona besmet persoon is het belangrijkste dat u in thuisquarantaine gaat, omdat u na het laatste risicocontact nog ziek kunt worden.U moet thuisblijven tot en met 10 dagen na het laatste risicocontact met de patiënt met COVID-19. Door thuis te blijven is de kans klein dat u andere mensen besmet als blijkt dat u ziek bent. Krijgt u geen klachten? Dan kunt u zich op of na dag 5 vanaf het laatste risicocontact laten testen. Als de testuitslag negatief is (er wordt géén coronavirus aangetoond) dan kan de thuisquarantaine worden gestopt. Vermijd dan nog wel het contact met kwetsbare personen tot en met 10 dagen na het risicocontact. Werkt u in de zorg, overleg dan met uw werkgever of en wanneer u weer mag werken.

Onze tests

Combinatietest

Wij raden aan om een antigeen- en/of PCR-test altijd te combineren met een antistoffen test, hierdoor kunnen wij nauwkeurig iedere fase van een eventuele besmetting inzichtelijk maken.

Antistoffen IgM/IgG

Uitslag binnen 15 minuten
Simpel vingerprikje
Detecteert acute besmetting (IgM)
Detecteert besmetting in verleden (IgG)
Meer informatie

Antigeen

Uitslag binnen 20 minuten
Keelswab afname
Detecteert specifiek corona eiwit
Detecteert acute besmetting
Meer informatie

PCR

Uitslag binnen 30 minuten
Keelswab afname
Detecteert corona RNA
Detecteert acute besmetting
Meer informatie

Onze doelgroepen

Particulieren
Kom op afspraak bij ons langs.

Wanneer u zich als particulier wilt laten testen kunt u hiertoe een afspraakverzoek indienen, wij plannen u vervolgens op een zo kort mogelijke termijn in (vaak dezelfde dag).

Meer informatie

Bedrijven
Lees meer over onze testservice.

Bedrijven kunnen afspraken met ons maken om werknemers zo spoedig mogelijk te laten testen. Wij trachten dezelfde tot uiterlijk de volgende werkdag de medewerker te testen.

Meer informatie

Zorgprofessionals
Tools voor de zorg.

Voor zorgprofessionals is het mogelijk de testen bij ons af te nemen om deze vervolgens zelf uit te voeren. Tevens kunnen wij het personeel opleiden in de afnames.

Meer informatie
Hestia backdrop