Bedrijven
Een Corona testservice voor uw medewerkers.

Heeft u medewerkers met klachten en wilt u weten of ze ingezet kunnen worden? Voorkom onnodig ziekteverzuim door direct duidelijkheid te krijgen middels verscheidene Coronatests. Door gebruik te maken van onze testservice kunt u op het moment dat medewerkers klachten hebben ze op korte termijn laten testen. Binnen 30 minuten na de afname is de testuitslag bekend en weet u of de medewerker ingezet kan worden.

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op.

sales@hestia-csc.com
Stuur een e-mail.

053 - 203 20 60
Bel ons.

Over de service

Testen
Snel duidelijkheid.

Gezamenlijk maken wij afspraken over hoe u medewerkers aan kunt melden voor een test. Wanneer een of meerdere medewerkers getest moeten worden trachten we dit dezelfde dag te doen. De uitslag is na de afname binnen 30 minuten bekend.

Advisering
Toegespitst op de situatie.

Wat moet u doen wanneer een medewerker positief test? Bent u op zoek naar een testbeleid, bijvoorbeeld het wekelijks testen van medewerkers? Hier kunnen we u bij ondersteunen. Tevens wordt bij iedere testuitslag een advies uitgegeven gebaseerd op de situatie van diegene die getest is.

Testen op locatie
Inzicht in de medewerkerspopulatie.

Het is tevens mogelijk dat ons team bij u op locatie komt om de testen uit te voeren. Hierbij kan bijvoorbeeld een zogeheten "nul"-meting uitgevoerd worden. Hierbij worden alle of een groep medewekers getest middels de antistoffen test. Middels de "nul-meting" wordt inzichtelijk gemaakt of er medewerkers zijn die het virus in het verleden hebben doorgemaakt of dat er wellicht medewerkers zijn die het virus ongemerkt bij zich dragen. Het blijkt namelijk dat 25-30% van de besmette personen geen symptomen heeft, onder de 30 jaar oud betreft dit zelfs 80%.

Digitaal inzicht
Uw eigen online omgeving.

Wij hebben een digitaal platform ontwikkelt waarmee u als werkgever inzage kunt krijgen in de testuitslagen van de medewerkers. Uiteraard kan dit volledig geanonimiseerd waar nodig. Het is belangrijk om te weten of u op dit moment medewerkers hebt met een actieve besmetting. Wij ondersteunen u bij het bepalen van het beleid omtrent dit soort situaties. Online kunt u dit nauwlettend in de gaten houden.

De mogelijkheden

Consignatie

Door een toenemende vraag naar testmaterialen adviseren wij bedrijven om de benodigde testcapaciteit voor het bedrijf zeker te stellen.
Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van consignatie zorgen wij ervoor dat de materialen voor u beschikbaar zijn. Deze materialen zullen gebruikt worden wanneer een test afgenomen moet worden.

Zonder consignatie
105,00
per test

Wanneer u ervoor kiest om geen gebruik te maken van consignatie zullen wij wanneer u een medewerker aanmeld voor een test deze zo snel mogelijk laten testen. Wij adviseren bedrijven testmaterialen in consignatie te nemen om te voorkomen dat de testmaterialen niet voorradig zijn.

Mogelijkheid test afhankelijk van voorraad
Streven binnen 48 uur te testen
Zakelijke online omgeving

Met consignatie
97,50
per test

Door te kiezen voor consignatie heeft u de zekerheid dat de testmaterialen op voorraad zijn. U besteld de testmaterialen vooraf, deze worden ingezet op het moment dat het nodig is. Wanneer een medewerker getest wordt geldt een afname- en consult tarief. Wij streven ernaar binnen 48 uur te testen.

Testmaterialen zeker gesteld
Streven binnen 48 uur te testen
Zakelijke online omgeving

VNO-NCW Testcollectief
77,50
per test

Binnen het VNO-NCW Testcollectief bundelen bedrijven hun krachten. Gezamenlijk zorgen wij binnen dit collectief ervoor dat medewerkers binnen 24 uur gegarandeerd getest kunnen worden. Tevens worden er meerdere testlocaties ingezet om de reistijd zoveel mogelijk te beperken.

Testmaterialen zeker gesteld
Gegarandeerd binnen 24 uur getest
Zakelijke online omgeving

Onze tests

Combinatietest

Wij raden aan om een antigeen- en/of PCR-test altijd te combineren met een antistoffen test, hierdoor kunnen wij nauwkeurig iedere fase van een eventuele besmetting inzichtelijk maken.

Antistoffen IgM/IgG

Uitslag binnen 15 minuten
Simpel vingerprikje
Detecteert acute besmetting (IgM)
Detecteert besmetting in verleden (IgG)
Meer informatie

Antigeen

Uitslag binnen 20 minuten
Keelswab afname
Detecteert specifiek corona eiwit
Detecteert acute besmetting
Meer informatie

PCR

Uitslag binnen 30 minuten
Keelswab afname
Detecteert corona RNA
Detecteert acute besmetting
Meer informatie
Hestia backdrop